Ela1234 Gecenlerde bebegimin yuzunde kırmızı sivilceler çıktı doktora götürdüm ve süt alerjisi olabileceğini. süt ürünleri yememeli söyledi krem de kullanınca sivilceler kurudu degisik olarak dün kahvalti da cilek receli yemistim akşam yemeğinde de balık yemiştim şimdi de vücudunda kırmızı sivilceler olmaya başladı acaba neden olabilir ki
Nrgs Ela1234 bu süt alerjisi öyle bir illet ki tüm belirtileri olup alerji olmayabiliyor ya da hiçbir belirtisi olmayıp alerji olabiliyor kimisine patates kabak bile dokunuyor kimisi tereyağ yiyor bir şey olmuyor bir süre ikisini de yemeyip önce birini yiyip bir şey oluyor mu bakın daha sonra aynı şekilde diğerini de deneyin anca bu şekilde anlayabilirsiniz neyin alerji yaptığını ama şahsen çilek balıktan daha alerjiktir diye düşünüyorum
Ghi Ela1234 çilek alerjik bir besin ben süt diyetine girdiğimde çoklu besin alerjisi diyeti gibi başlamıştık domates, çikolata, çilek, yumurta gibi alerjik besinleri de yememiştim, deneyerek diyeti açmıştık
YABANGULUM Ela1234 merhaba, süt alerjisinin yanında balığa karşıda alerjisi olabilir belki.Çilek 1 yaşına kadar alerji yapabiliyor bildiğim.
Ela1234 Deletedmom16 hayir doktor da sormustu ama kan ya da mukus yoktu sadece sivilceler vardi ve egzama gibi olmaya başlamıştı kuru ve döküntülü
Mom14 Ela1234 cildi kuru kalmış olabilirmi acaba çünkü benim kızında suratı öyleydi nemlendiriciyle geçti
Ela1234 Nrgs gercekten illet bisey su gaz yapacak onu yeneyeyim sunda sut var onu yemeyeyim derken bisey yiyemez oldum soylediginizi deneyecegım çok teeşekkür ederim