ElaAfra 44 günlük kızım var philips avent aldık diliyle itiyor çok nadir kandırabilip veriyorum.. bibs denemek istiyorum da acaba bibs emzik alıp da bebeği tutmayan var mııı
Deletedmom379 ElaAfra benim oğlum da tutmadı. Tutmayan bebek tutmuyor valla ben hepsini denedim oioi de denedim onu da tutmadı
Tiredmomy ElaAfra benim bebeğim tutmadı en son bibs aldım onuda tutmadı tutmayan bebek tutmuyor yapacak bişi yok😕
ElaAfra mamAras benimki anne göğsüne alışkın olduğu için öyle bişey arıyorum aventin göğüs ucuyla alakası yok belki tutar
Ghi ElaAfra benimki tutmadı🤦🏻♀️ Nuk tuttu bi tek onu da bi süre sonra itiyor ama en uzun süre tuttuğu o oldu
Begonvillll ElaAfra bibbs almadım nette gördüm çok kocamandı. Aventi tutuyor benimki yrnidoğanlae genelde avent tutuyor
ElaAfra Begonvillll benimki tutmuyor atıyor ilk zamanlar tutuyordu memeye alıştıkça bıraktı şimdi almıyor
Ahimess ElaAfra benim kızım da tutmadı muhtemelen tutmak istemiyordur ben o sıralar chicco philips bibs bakkal emziği bile denedim almadı. 2.5 3 aylıkken elimi ağzına götürüyordu o sırada alıştı
Aysenes ElaAfra emzik tutmayan bebekler genelde bıbs emzikleri tutyorlar birde en iyi emziklerden biri benim bebegim hemen tutu 😌
Minnakseven ElaAfra çok büyük ucu bizimki diğerlerini birazcık emdi bibsi hiç emmiyo bile diliyle itiyo direk
Nur-ten ElaAfra doğumdan önce wee almıştım elimde bulunsun diye almadı sonra philips avent aldım biraz tuttu yine bıraktı sonra bibs aldım yorumları okuyarak çok umutluydum onu hiç almadı ne zaman versem öğürüyor🤦🏻♀️ Bütün emzikler elimde patladı🤣🤣
ElaAfra Nur-ten wee-avent market emziği denedim en uzun tuttuğu avent oldu ama onu da fazla tutmadan atıyor
MugeAtlas ElaAfra 4.ayında aldı bibsi, öncesinde biraz büyük geldi. Şimdide ondan başka emzik almıyor
Deletedmom379 ElaAfra ara ara denersen tutar bence canim. Hiç tutmuyor değilmiş çünkü benim oğlum ilk doğduğunda avent i tuttu sonra nolduysa bi anda bıraktı bidaha hiç bı emziği almadı verince direk ögüruyo
Nur-ten ElaAfra aynen benim kızımda öyle aventi canı isterse biraz tutuyor☺️Eli sürekli ağzında zaten durmadan emiyor
MugeAtlas ElaAfra avente göre büyük, ona alışınca ilk etapta büyük geldi. Daha yuvarlak olduğu için. 3buçuk aylıkken artık hep onu istedi. 2 aylık sa bebeğiniz alamayabilir.sonrası için çok güzel ama memnunum ben