Alperrr Arkadaşlar 5 aylıgiz mama sandalyesi araştırmalarım başladı. Her fiyatta mama sandalyesi var kafam karıştı.Mama sandalyesi alırken nelere dikkat edilmeli siz hangisini kullanıyorsunuz memnunmusunuz bana fikir verirmisiniz
Deletedmom388 Alperrr Bence rahat olması da önemli içinde,tabi kullanışlı da olmalı.o yüzden Joie mimzy Lx aldım memnunum.İkea antilop da var hediye gelmişti o da güzel 🌸
Berilismom Alperrr valla canım siz bilirsiniz biz almıycaz chicconun var yeğenimden kalan onu kullanıcaz ama çok paralar verilmesine karşıyım ben alsaydım da çok para vermezdim ablam bile manyak gibi bi mama sandalyesine bu kadar fahiş bi fiyat niye vermişim acaba 5 sene önce diyo😏
Karlarkralicesi Ben de ikea kullanıyorum yetiyor ama arkdaşım taşınabilir almıştı onu daha önce görmüş olsam onu alırdım çünkü anneme falan giderken kolaylık olurdu. Bir tane örnek atayim http://www.gulistanbebe.com/Mama-Sandalyesi/Kraft-Easy-Go-Booster-Portatif-Mama-Sandalyesi-Kahverengi-8989.aspx
Karlarkralicesi Alperrr herhangi bir marka olabilir ben kanz in kini atmıştım. Portatif mama sandalyesi yazarsan google karşıma çıkacaktır canım