Toprak2509 Bebeğim 10 gün küvezde kaldı. Orda biberona alışmış. Eve gelince memeyle yeterli beslenemedi. Hemen uyuyor yada sadece ağzında tutuyordu. mecbur biberon verdim. Onu iki dk da bitiriyor.Şimdi de memeyi tamamen Red ediyor ne yapsam düzelir,.
dertlikerkenez Toprak2509 05529598696 Büyükşehir belediyesi ücretsiz emzirme danışma hattı. 7/24 hizmet veriyorlar ve ellerinden geleni yapıyorlar.
Fatmabkdmr Toprak2509 canım benim bebeğim de tutmadı beni emzirme Danışmanına başvurdum onlar yardımcı oldular. Ten teması kur bebeğinle üst bölgeni soyun bebeğini de soy altında bezi kalsın sadece al koynuna bebeğinin üstüne battaniye örtsünler 10 dk koklasın seni seni tanısın. Biz öyle öyle başladık. İnşallah sizin de öyle olur. Ki bemim bebeğim de arada biberonla içiyor sütüm yetmediği zamanda
dertlikerkenez Toprak2509 Ankara Büyükşehir belediyesine ait ancak nereden aradığınızı sorgulamadan yardımcı oluyorlar
dertlikerkenez Toprak2509 Google’a emzirme danışma timi yazarsanız noyu teyit edebilirsiniz aklımda yanlış kalmış numara. 05529597696 imiş numara. Kusura bakmayın uğraştırdım sizi.