elizabeth Sara_kucuk 90 veya 120 cc. Ama bebeğinizin iştah durumuna göre ayarlayabilirsiniz. Her bebek aynı olma
Filizz66 Sara_kucuk Her bebeğin iştahı ve saat aralığına bağlı. İştahlı bebek 150 içer iştahsız 90 cc zorla içer
Bebegimyagmur Sara_kucuk bebeğin kilosunu 56ya boluyosun günlük içmesi gereken toplam süt çıkıyor canım
Gunesss Benim kızımda 4 aylık aşırı iştahlı bi bebek değil nadiren 120 cc içer Genelde 100 cc içiyor iki saate bir veriyorum
Papatyaseverr gunes20 çıldırıcam bi benim bebeğim mi günde gecede içinde en az 9 kere süt içiyor sizdende büyüğüz ay olarak sağıp veriyorum memelerim kopcak artık ne güzel sizinki 6 kere içiyormus 😃 nazar değdircem şimdi sana kem göz kem göz 😂😂😂😂😂😂
mamAras gunes20 benimkide öyle 3 aylık bazen 120 bazen 60 içiyo değişiyor keyfine göre ama sanırım 2 saatte bir acıkıyor 12 defa falan veriyoruz
elizabeth Sara_kucuk şöyle diyim o zaman ben bebeğimi emziriyorum günde 2 seferde 90 cc mama veriyorum. Emzirme ağırlıklı gittiğim için 90 cc yeterli oluyor
Sara_kucuk elizabeth mamayı gündüz mu veriyordunuz daha doğrusu ben gece bir kez vermeyi düşünüyorum eğer gündüz verirsem biberona alışır memeyi almaz diye endişeleniyorum
minikailemmm Sara_kucuk 90 ve 120 arası içmeli ama her bebek farklıdır kimisi 7 biberon içer kimisi 5 biberon bunaktmamak gerekir bebeği😊
elizabeth Sara_kucuk akşam 7-8 arası gece uykusuna geçmeden veriyorum birde gece 12de. Nerdeyse doğduğundan beri bu şekilde veriyorum
Baltanem Sara_kucuk 2 saatte 1 150 içerdi doktorumuza danıstık oda eger bünyesinde sıkıntı yaşamıyosa ver derdi