AhmetErdem Herkese merhaba oğlum 5 aylık önceleri gece sadece emmek için kalkar emer geri uyurdu şimdi neredeyse saat başı kalkıyor gündüz uykusu da hiç yok sayılır bi fikri olan var mı 😪
elifsezer_ AhmetErdem Ay bu uyku postlarını görünce daha çok uykum geliyor ve uyumak istiyorum😂.2 aya yakındr doğru dürüst bir uykumuz yok.Oğlumda uyumuyor😭
Busrammesut AhmetErdem 5ten beri uyutmaya çalışıyorum bizde 5 ayligiz yatırıyorum 10 dk sonra uyaniyo sallıyorum uyuyo yatırıyorum tekrar aynı şey ayaklarım uyuştu artık kafayı yemek üzereyim diş mi çıkaracak napcak bilmiyorum düzelsin artık 😏
acikahve AhmetErdem Destekli uyuyorsa ondan uyku döngüsünde uyanıp geri dalamıyordur. Bir de 5.ay itibariyle mide kapasiteleri genişleyip daha çabuk acıkıyorlar.
AhmetErdem acikahve beşinde salliyorum hafif öyle uyuyor başından beri böyledi ama bu kadar uyanmiyordu bende doymuyor mu diye düşünmeye başladım
acikahve AhmetErdem Büyüdükçe bunlar daha sorun yaratmaya başlıyor. Yani gece daha çabuk acıkıyor olabilir. Gündüzleri daha sık besleyipte deneyin yine uyanacak mı diye.
Ozgeymen58 Bizde 4 aylığız uyku problemimiz 2. Ayından itibaren başladı ve hala devam ediyor. Gündüz uyku yok gece her saat kalkıyor insan gerçekten çok yoruluyor ya
AhmetErdem En azından bu konuda yalnız olmadigima sevindim 😂 biz dayanamıyoruz bu kadar uykusuzluğa onlar daha küçücük hem uykusuz hem nasıl bu kadar enerjik olabiliyorlar bilmiyorum 🙊