Merfeee Ozalmir çok derin uyumasın canım mesela Benimki bazen çit desem uyanır bazen top atsam uyanmaz
Ozalmir Merfeee Takıp ediyorum mesela gündüz iki üç saat hiç uyumaz bugün akşam olur mu acaba akşam 24 saat olacak
Ozalmir [bilinmeyen] gece bıraksam uzun uyuyacaktı ama sabaha karşı normal düzenine girdi her saat başı uyandı şimdi 10da uyuttum 11de kalkmasını bekliyorum 24 saat takip gerekiyirmus
Annesininprensesi Asilinannesiii ya bende yemek yaparken masanın üstüne koyuyorum 4 aylık kızım ama kalkamıyor sizin ki nasil düştü 😰
Ozalmir Annesininprensesi çok tehlikeli bence koymayın bırakın yerde dursun eşim alt değiştirirken bez atmaya gitmiş bende mutfakta idim geldim baktım kuzum yerde ayy Allahım
Asilinannesiii Annesininprensesi kalkamıyor demeyin doktorlar bu aylarda çok şikayet alıyoruz diyorlar bende kalkamıyo diye koydum ama hareket ettirmiş kendini pusette kaydı masadan
Annesininprensesi Ozalmir kalkamadığı ve dönmediği için bırakıyorum ama daha birakmam elbet bir gün dönecek kalkacak yani haklısınız çok dikkat etmek gerek
Ozalmir [bilinmeyen] aynen öyle yaptım doktora götürmeden kendim gerekli şeyleri yaptım kontroller doktor bile benim kadar inanın incelemedi