U_H-annesiiii26 Aselyaa 4 gün sonra 3.5 aylık oluyor oğlum uykusuz geçiyor nasıl geçsin önceden sese uyanmazdı şimdi uyanıyor uykusu çok hafifledi ve hemen uyanıyor uyuttuktan sonra zor uykuya dalıyor birde kolik bir bebek yeni yeni şeyler keşfediyor artık biraz biraz bize gülmeye başladı etrafa daha dikkatli bakıyor oyun halısı alıcam inşallah severek oynar
Maviiii95 Aselyaa vallahi belim kopuyor kucakta taşımaktan 😂 gün içinde emiyoruz kucakta dolaşıyoruz oyun halısında oynuyoruz sohbet ediyoruz saçlarımı elinden kurtarma operasyonu yapıyoruz 😂 çığlık atarak gülmeler konuşmalar başladı öyle sohbet ede ede evde dolaşa dolaşa günü bitiriyoruz gündüz uykumuz pek yok 🤦🏻♀️
Deletedmom0099 Aselyaa instagramda ekliyiz ama konuşmuyoruz seninle fazla 😂 sorunu görünce uğrıyım dedim 😂 ben çalışıyorum kayınvalidem bakıyo ama haftasonu bile zorlanıyorum bazen valla sen 2 çocukla iyi idare ediyosun 😂
Asilinnnannesi Aselyaa gaz sancıları azalır dediler daha da arttı. Sırf bu yüzden kucağa alıştı, hep kucak istiyo. Danslar, şarkılar, oyunlar, eğer çıt ses yoksa uyku derken akşam oluyo. Yürürken çıkan kemik sesine bile uyanabiliyo
Aselyaa U_H-annesiiii26 oyun halısı da 10 15 dk snrasinda sikiliyolar . Şimdilerde etrafı keşifle meşguller ondan canım
tosbikannesiii U_H-annesiiii26 ya bizimkine yeni aldık oyun halısı nasıl keşfediyor bir görseniz piyanodan ses çıktıkça ayaklarını vuruyp kesinlikle alın 🥰
Aselyaa Maviiii95 olsun kız gece uykusu iyiyse bırak gunduzde durmasin. Gece uykusuz olmak daha çok yipratiyo
Aselyaa Deletedmom0099 aa öylemi kız adın ne konuşalım 😀 çok şükür bazen delirerek bazen çok güzel bazen kötü öyle böyle geciyo valla 😂
Aselyaa Asilinnnannesi canım ninniyle uyitmayi dene TV açıkken uyut bı sure sonra alışır sese ama anı seslere değil tabiki
BRM Bizde 3,5 aylığız teyzeler ama oğlum o kdar huy değiştirdi ki bi ara arabaya bindiğim gibi uyuyordu şimdi imkanı yok hangi sesleir açıyorsunuz ve bebeğim kolik bebek
Aselyaa BRM canım kolik bebek sesi olur, rukye ayetini dinlet özellikle uyurken sakinlestiriyo, kalem suresi yasın, dualı ninniler benim dinlettiklerim bunlar
U_H-annesiiii26 BRM benim oğlumda kolik zor susturuyorum kolik olduğu saatlerde çarşafla sallayın bana önerdiler kolik bebek anneleri dün yaptım işe yaradı
Aselyaa U_H-annesiiii26 o daha zor canım alistirma çarşafa hep onu isticek yanında her zaman birini bulamazsın. Benim kızımda kolikti
Aselyaa U_H-annesiiii26 kolik bebek naparsan yap susmaz. O saatleri geldiğinde ılık dusunu aldır masaj yap tüm vücuduna emzir yatır tek yolu bu yada kucak
antropologanne Aselyaa Uykusu gelene kadar çok güzel. Uykusu gelince uyumamız bir saati buluyor. Önceden böyle değildi. Şimdi susturamıyorum🙄
Ebrareylulll Aselyaa Antepli misin acana bizim siveye çok benziyor da🤣 benim bebeğim çok hareketli ya hatta dün gece düştük ana kucağında yatıyordu gece mama için kalktım bir baktım ağlama sesi yerde yatıyor elimdeki mamayı fırlatm attım onu bir kucakladım ki annem özür dilerim dedim 50 defa içimi rahatlatan tek şey yüksek olmamasıydi düştü yer ve halının üstüne düşmesiydi kucağıma aldıktan sonra sustu bide sürekli yan dönüyor altındaki örtüyü emmeye çalıyor farklı farklı hareketler yapıyor uyanıkken kesinlikle mama yemiyor uyutup öyle veriyorum
Aselyaa Ebrareylulll yok kız öylesine şive kullandim karadenizliyim😂 kız benim oglanda geçen gün düştü valla beynimden aşağı kaynar sular indi çok üzüldüm bı saniyede arkamı donmemle ne ara oldu anlamadım aman dikkatt
Ebrareylulll Aselyaa hiç deme canım ya şu ara çok hatektliler daha çok dikkat etmeye çalışıyorum seninki nereden düştü hastaneye gitti mi ben gitmedim acaba hatamı ettim bilmiyorm kusma bilinç kaybı fln olmadı yüksektende düşmedi diye gitmek istemedim virüsden dolayı
Aselyaa Ebrareylulll bende gitmedim cnm belirtiler olmadı neşesi keyfi yerindeydi yataktan haliya düştü kısa mesafeydi benim