Bebegmm Arkadaşlar bebeğim bugün 4. Ay aşısını oldu ateş ne kadar sürer veya kaç gün sürekli değişiyor 37.5 38.9 oluyor bi yükseliyor bi düşüyor acilide aradik az once sizlerede sormak istedim
MiracAlpinveUmutunAnnesi Bebegmm üzerini çıkar canım soğuk kompleksi yaptir yada ası yerlerine sürme ama hemşire banyo yaptırma dediyse eğer Ateş düşürücü calpol yada paronax fitil varsa verebilirsin
Bedriye Bebegmm bizimde her aşımız ateş yapıyor sen bebegini soy çok giydirme bide fitil ver varsa hemen çekiriyor takip et ateşini birşey olmaz allahın izni ile yarına geçer
Bedriye Bebegmm bizimde her aşımız ateş yapıyor sen bebegini soy çok giydirme bide fitil ver varsa hemen çekiriyor takip et ateşini birşey olmaz allahın izni ile yarına geçer
Bebegmm MiracAlpinveUmutunAnnesi onu yaptık canim ayrıca parol şurup verdim fitilde var bakayım olmazsa onu veririm yani bu sekilde seyretmesi normal dimi
bktsct Bebegmm benim oğlumund cıkmıstı canım bende dus aldırdım üstünü ince bi tulum giydirip yatrdm dolven verdiim bi kaşık ve emiyosa sıksık emzir su takviyesi olsun diye gecmiş olsun insallah hemencik düşer benm 1 gün sürdü gectii şükür