Zynp Doğum yapalı 7,5 ay oldu,ilk adetim 40 çıktıktan sonra,sonraki ise geçen ayın 15 inde oldu,bu ay 3 gün gecikti korkuyorum normal midir birkaç gün gecikmesi birde bu ayda adet olmam gerekiyo mu her ay mı olmam lazım ?
Papatya Zynp 7 ay 10 gün önce Doğum yaptım. 40 ım çıkınca adet oldum. İlk 2 ay düzenli oldum. Sonra gecikmeye başladı. En fazla 10 gün gecikti bu zamana kadar. 1 sene Gecikme olabilir diye biliyorum. Allah gönlünüze göre versin
Meloo Zynp tam olarak ben 😕 geçen ay ilk adetimi oldum yani 5. Ayda ama bu ay gelmedi 3 gün geçti korkuyorum da test yapmaya 😏
Zynp [bilinmeyen] benim için acil 🙈ilk çocuğum,buna zor bakıyorum ikinci için çok erken,panik oldum gecikince biraz beni de anlayın
Zynp [bilinmeyen] süte güvenmedim hiçbi zaman zaten,eşim korunuyo bende spiral taktırmayı düşünüyorum bu ay adetim gelirse inşallah
deleted2310 Deletedmom13 sen kapatmamış mıydın? Şimdi diceksinki bir sevmeyen daha ama öyle bişey yok sadece çok olay olmuştu sen post açınca dikkatimi çektin hoşgeldin geri ☺️
ahlasinannesi Ben 20 gün geciktim bişey yok bu ayda 1 ay geçti testte bişey yok olabilir böyle şeyler 😍
Deletedmom13 deleted2310 Canim programi sildim de google üzerinden giriyorum. Bikac arkadasimi.kiramadm. Hosbuldum tesekkur ederim