Mircan Kızlar 3aylik bebeğim gündüz hiç uyumaz akşam saat 8de uyurdu artık oda yok hiç uyumuyor sabah 5 6 gibi uyuyor 3ay olunca gaz hafifler deniliyordu yok daha da kötüleşti sizde durumlar ne kafayı yicem artık 😥
Okannese Mircan atak geçiyor olabilir 3. Ayda olabiliyormuş bnde bugün 3 aylık oldum inşallah bizde olmaz
bsraaa19 Mircan bizimde gündüz uykularımız vardı ama artık yok 🤷♀️ gece uykusuna bile saatlerce direniyor halsiz düşünce dalıyor artık nasıl uyutacağımi bilemez oldum
Masumerubap Mircan bizimde 3 aylık şuan ağlamak uzereyim çok uykum var çok halsizim ve uyumuyor uyumuyor 😭😭😭😭😭😭
Mircan Okannese 4 gündür düzenimiz alt üst oldu ne yapacağımı şaşırdım uyutmaya çalışıyorum yok uyumuyor da duş aldırdım masaj yaptım yoruyorum ama olmuyor
Mircan bsraaa19 gündüz hiç uyumaz di sabahın 7de uyanıp saat akşam 8kadar uyumazdı şimdi ne gece uyuyor ne gündüz kucağımda ayağımda saklarken uyukluyor ne yapacağımı şaşırdım
Okannese Mircan 1 haftaya geçer internetten bakın isterseniz geçici diye biliyorum inşallah öyledir klasik müzik dinletin ney sesi iyi gelir
Mircan Masumerubap gündüz uyuyor mu canım Allah yardımcın olsun dün 6da uyudu bugün kaçta uyur Allah bilir 😥
Mom626363 Benimkide 3 aylik emerken asiri agliyo gazindan dolayi surekli memeyi reddediuo agzindan cikarip cigligi basiyo
Aarel Bizde 3 aylık olduk durum aynı sabah 7 den once uyumuyor uyuduğundada kıpır kıpır derin uyku yok
Esraea Bende hala sallıyorum artık ağladım dayanamadım sinir boşalması yaşadım sanırım meme reddi de yaşıyoruz 😞 ⅚ gibi uyuyo benim de bünyem yorgun düşüyo çok zor çoooook