Mervegelin93 Kizlar sadece benmi biktim bilmiyorum ama heryerde karsima cikan trendyol reklamlarindan cidden artik gina geldi. Youtube giriyoruz trendyol, bu uygulama gene trendyol, muge anli izliyoruz gene trendyol. Artik yakamizi birak bizi bi sal nolur yaa🤣🤣🤣
bambammom Mervegelin93 suan ona kiziyodum uygulamaya giriyorum bagira bagira reklam. Medyayi kisamiyorum arka planda suprge sesi acik. Sirf korkudan giremiyorum buraya ya
Emineyilmazz Mervegelin93 özellikle bebeğim uyuduğunda buraya girdiğimde yüksek sesle açılan o reklamlardan bıktım @adm çocuğum hep uyanıyor bende hep unutup giriyorum uygulamaya çözüm gelmeli
Mervegelin93 Mervegelin93 aynen buraya herkes sonucta geceleri cocuklarini uyutup sorunlarina care olmak icin giriyolar ve 5 dk bir bangir bangir ayni reklam. Bari baska seylerin reklamida olsunda arada bizde ogrenelim bakalim. Biktik usandik
Miniminiprens bambammom ayy nasıl da aynı ben 😆 süpürge sesi yetmediği gibi birde bu reklamı susturma çabaları😳 telefonu nereye sokacağım bilmiyorm 2 sn
Hanife4461 Bebeklerim uyudu foruma gireyim dedim bi bsktımmm dınnn dınn dınn dınnn iyi sövdüm gece gece ikisi mırızlandı tamam kesin uyancaklar dedim
Elaa4050_ Mervegelin93 para varmı yokmu diyen yok indirim Allah indirim yok Ekim fırsatı yok mega Eylül yok Kasım kasırgası 🙄😂 valla gına geldi biride demiyor elacım paran var mı yokmu Bi taraflarına girsin indirimleri 🤦♀️