busra2093 Bebeğim 6 aylık kulağını deldirmek istiyorum deldiren var mı? Nasıl deldirdiniz uyurken mi uyanık mı? yada deldirilir mi? kız anneleri yetişsinn😍
Merve43 busra2093 birkaç seferdir ınstagramda görüyorum deldirirken çok fazla agliyorlar. Şahsen de ufacık bebegin kulağında küpe olsa nolur olmasa nolur diye dusunenlerdenim
Kevss busra2093 fikrinize saygı duyup hevesinizi anlayabiliyorum ama benim kızım diş ağrılarında direk kulaklarını çekiştiriyor hatta sol kulağını yara yaptı, o yüzden ben deldirmeyi düşünmüyorum
bitanem123 busra2093 büyüdüğünde niye deldirdin diyebilir bence deldirmeyin benimde kızım var ben deldirmicem isterse kendi deldirsin büyüdüğünde 😊
Balim2019 Ben kızım 3 aylıkken deldirdim. Doktorda. Nekadar erken o kadar iyi denildi bana. Ellerini kollarini fazla kontrollü hareket edemiyorlar diye sürekli kulağını tutmasın diye. Uyanıkdı yaptırdımızda ağladı biraz ama aşıda daha çok ağlıyor inan. ☺️☺️
Zep busra2093 ben 7. Ayda deldirdim iyi kde deldirmisim. Uyanıkken deliniyor zaten uyusturuyorlar. Yabancı yanına yaklaştığı için ağladı bidaha da aglamadi allaha şükür.
Demetbulut busra2093 10 aylık ken deldirdim şimdi 9 yaşında kızım küpe severek takıyor acıdığı için değil makinanın tam sesinden korktukları için ağliyorlar genelde
Gulsah4141 busra2093 eczacı 9 aylıkken deliyoruz demişti 9 aylıkken deldirdim bende çok ağlamadı anlıktı uyanıkken deliyolar küçüğümde 9 aylık olsun onuda deldircem ☺
elmalikurabiye busra2093 hedenbutunlugunun bozulduguna inaniyorum. Ve saygisizbuluyorum benege karsi bu hareketi. kendisi akli yetince isterse deldirir