Deletedmom421 Hanımla oğlumda kansızlık ve demir eksikliği vardı şuan 8 aylık 5 gündür kullanıyorum hani kullanıpta böyle faydasını gören yada herhangi bir yan etkisini gören oldu mı çünkü 4 ve 10 yaş grubu için yazıyorda anlamadım😒
Mom0870 Deletedmom421 üzerinde öyle yazıyor ama bebeklere tüm doktorlar öneriyor her bebek hepsine aynı tepkiyi göstermiyor deneyin olmazsa bestiron da deneyebilirsiniz
Cakos Deletedmom421 Aylarca kullandik . Ben yan etkisini gormedim tadi da cok guzel . Bir sure sonra doktor kullanmamiza gerek kalmadiginj belirtti biraktik kullanmayi . Guzel bir ilac bence .
zerroya Deletedmom421 senin bu sorunun aynısını ben eczacı arkadaşıma sordum öyle yazmak zorundalar prosedür gibi bişey dedi ama bütün doktorlar bu ilacı veriyor genelde rahatlıkla kullanabilirsin dedi başladım kullanmaya herhangi bi olumsuzluk görmedim memnunum 4 ay 17 günlüğüz
Kevss Deletedmom421 biz eksiklik yaşamadık hiç doktorumuz zamanı geldi kullansın dedi kullandık o yüzden gözlem yapamadım çok şükür gayet sağlıklı gelişimi
Gulsah10 Deletedmom421 biz 16 aylık olduk 3.aydan beridir sidefer kullanıyoruz 1.5 yaşa kadar devam dedi demek ki faydası var lakin gözle görülmüyor kontrollerinde sıkıntı çıkmıyorsa herşey yolunda demektir 🌺