Es_es Çok dertliyim ya kızım hiç durmuyor hiçbir iş yaptırmıyor hayatım soğur bile değil eksilerde resmen acayip hareketli bu dönemde normal mi var mı benim gibi olanlar
nazli_19 Es_es benim kızım da 20 aylık normal bence benim ki de gelip bacağıma sariliyo surekli ilgilenmemi istiyo bende işi bırakıp onla ilgileniyorum koltuk tepeleri masa üstleri sürekli tırmanma halinde yalnız bırakmaya gelmez
Durununannesi_ Es_es 20 aylık benimki. Bende çok dertliyim. Bana çok bağımlı sabah akşam el eleyiz, oyun oynuyoruz evde, parka gidiyoruz. Uyutmakta da çok zorlanıyorum. Bazen gece 12′lerde ağlıyorum.
Es_es nazli_19 benimki 9 aylıktan beri tırmanıyor elinden gelse düz duvara bile o derece kız değil erkek gibi diyorlar ya yeğenim de var erkek oturduğu yerden kalkmaz benim ki gittiğimiz yerde belli ediyoruz kendimizi saat bir daha uyumadı sonsuz bir enerji
Es_es Durununannesi_ ben Antep’teyim burda hasta çok dışarı çıkmıyoruz çok acil olmadıkça şimdi uyutmaya çalışıyoruz babasının görevden gelmesini bekledi
elifekicii Es_es bugün tam 20 aylık olduk tıpkıbenim bebeyi anlamıssın erkek cocukları bu kadar yaramaz olmaz heralde hala uyumadı kriz gecircem
nazli_19 Es_es işimiz zor hele pandemi döneminde evde sıkılıyorlar tam akranlariyla oynayacaklari dönem
Es_es elifekicii benimki de uyumadı hala sesimi de yükseltmek istemiyorum anan bugün berbat geçti günüm hiç durma oturmak yok afedersiniz WC bile beraberiz biz bilmiyorum diğer anneler nasıl mutfak bulaşık beni bekliyor ahhhh ne zormuş Allahımmm