2018annesi EzgiDuru kullandım bem hipp kullanıyordum 75 tl olmuştu o ara denemek istedim hippe ait yazınca oğlum severek içti gaz problemide yaşamadık
Lcy03 EzgiDuru cok iyi bir mama almanyada en iyi mama secildi doktoelar hep tavsiye ediyor üstelik uygun ... benim kizim ne gaz problemi vardinede kilo problemi kesinlikle tavsiye ederim
EzgiDuru 2018annesi ben baby goat kullaniyordum fakat ebebek uzak ve surekli gitme ihtimalim yok bugun bimde gorup aldim hipp e ait oldugu icin. Kizim gaz sorunu yasiyor o sebeple endiselendim umarim kabiz yapmaz. Peki kilo aldiriyor mu mama?
2018annesi EzgiDuru aylik normal alinmasi gereken kadar aldi bazi mamalar gibi kof sisirmedi bide bnde gunde 2 kere kullaniyordum sutum yetmedigi zamanlarda
Ayazingo EzgiDuru ben 3 aydır kullanıyorum memnunun hatta 2 numaraya geçtik aptaöşl kullanıyordum malum Zamlardan dolayı deneyim dedim hem gazı bitti hem kakadı düzene girdi 1 ayda 7 aylık olacağız yakında
mustafakereminannesi Ben kaşık mamasını kullandım. Ama diğerinden de alıcam. Kilo almıyor bizim sıpa 😬 kaşık maması güzeldi. Sorun yaşamadık
EzgiDuru Lcy03 ya çok sevindim fiyati da önemli benim icin ulasilabilirligide.. Gercekten uygun diger mamalara gore. Umarim bende memnun kalirim ☺
Lcy03 EzgiDuru bebisimiz sevsin yeter uygun oldugu icin cogu anneler almiyo sanirim burda doktorlar tavsiye ediyor beba aliyodum dedisakin alma halbuki en pahali mama iste anna yüre iyisi olsun dedik ama hicde iyi deyilmis