Hanımlar bebeğim 4. Ayını doldurdu. Doğduğundan beri mama ile beslenmek zorunda kaldı. Bu sebeple doktorumuz 4. Ay dolduktan sonra ek gıdaya başlattı. Yoğurt tadımlarımızı bitirdik çok şükür sevdi küçük kaşıkla azar azar yediriyorum. Doktorumuz günde bir defa kaşık mama vermemi söyledi. Hipp in 4. Aydan itibaren kullanılabilir olan pirinç unlu mamasını aldım. Kullanımı için kıtu üzerinde kaşık mamayı bebek sütü ile hazırlanan suyun içine karıştırın ve kullanın diyordu. Ben de diğer öğünlerde içtiği formül sütle bir mama hazırlayıp içine de kaşık mama koydum, muhallebi kıvamında oldu. Şekersiz olduğu için tabi tatsız oldu. Kaşıkla vermeyi denedim ama bebeğim yemedi ya beceremedi ya da beğenmedi tadını. (Kaşıkla döke saça yoğurt yiyebiliyor ama) daha sonra yaptığım şeyi biberonla vermeyi denedim ama onda da çekemedi koyu kıvamlı kaldı. Acaba bu kaşık mamayı ben mi yanlış yaptım muhallebi kıvamı koyu mu? Daha formül mama gibi su kıvamında mı olması gerekiyor? Doğrusu nedir acaba bilgi sahibi olanlar cevaplarsa çok sevinirim.