kuzum54 Arkadaşlar Philips Avent dişinda (Çünkü ağiz kismini isiriyor yoksa memnundum) Akıtmayan suluk alacağım. Beğenerek kullandığınız ürünleri söyler misiniz? 💕
Hohomoromu kuzum54 aventin sert ağızlığı olanida var ay olarak çok küçük değilse onu da tercih edebilirsiniz
merve5561 kuzum54 sihirli bardak diye geçenler var akıtma kesinlikle yapmıyor ben kızıma kullanıyorum bi bakın joker den almıştım
Mom987 Mom19 buldum hacı. Allah verede bundan dökülmüyor diye balka bardak istemese yapar mı yapar çok seviyor halıya su dökmeyi 🤦♀️
Denizdemirr kuzum54 wee baby ninkini almıştım ağzı slikon olduğu için fena şekilde su damlatıyordu chicco aldım apzı sert plastikten aşırı memnunum daha rahat oluyor akıtmıyor hiç bi şekilde her yere rahatlıkla götürebiliyorum kızım kendide tutup içebiliyor 👍
bsrkya kuzum54 chicco marka kullanıyorum memnunum oğlum 11 aylık bi kaç ay sonra avent pipetlilerden almayı düşünüyorum ama yıprandıktan sonra
masalsii kuzum54 ek gıdaya baslıyoruz mycey alıştırma bardagı ve nuk pipetli bardak aldım asla ama asla akıtmıyor ikiside
Yasemin_06 Aventin pipetlisi var acayip iyi benim suluk sevmeyen bebe durmadan kendi alip iciyor suyunu kana kana indirim.vsrken dene bence pisman olmassin