Miskokulum22 Kızlar selam bekarlığımdan beri dişlerimi yaptıramadım Bi türlü hep askıya aldım 3 tane dişim yok az öncede bitane dolgum düştü bu tedavi nekadar sürer ki bilgisi olan varmı kızım 14 aylık emziriyorum Bi sakınca var mı ki?
Papatyam1- Miskokulum22 bende dis teli tedavisi görüyorum bende aksattım hep sonra araya hamilelik girdi anca ama dolgu kanal varsa uzun sürer canım ama birkaç aya kadar halledilir diye düşünüyorum
Deletedmom_36 Miskokulum22 dolgu yarim saatlik bir islemdir ☺️Anestezi yapilirsa sutunuzu sagdiktan sonra verebilriainiz☺️
Deletedmom_36 Miskokulum22 implant yapilir☺️Kopru kaplama☺️İyi bir dis doktoruna gidip bh konuyla alakali bir planlama yaptirabilirsiniz☺️
Papatyam1- Miskokulum22 pek bi bilgim yok canım ama gittiğin hastaneye göre zaman değişiklik gösterir özelde yada yarı özel de yaptırırsan arada zaman farkı vardır mesela devlet hastanesinde dolgu yaptırayım dedim dış teli tedavisinden önce 1 ayda 1 tane yapıyorlarmış yanı süreç çok uzuyordu tamamen 1 sene sonra takılacaktı tel ama özelde yaptırmaya karar verdim bigunde 2 dolgu dış tası temizliği vs derken 1 buçuk ayın sonunda telimi taktırdım