dertlikerkenez Busrasarelina56- valla bizim değilde bebeğinizin ne düşüneceği önemli😋 bakkal emziği de denedim aventte oğlum sadece bu emziği tuttu. Tamamen şansa kalmış işiniz.
Perissmom Busrasarelina56- bence gereksiz pahalı ayda bir 60 tl emziğe veremem ve sterilizatöre konulmuyor, onu kaynatmakta uğraşamıyorum. Bir kere aldım ama bir daha almayacağım. Tasarımı on numara ama çok tatlı oluyor bebeklerde
demirboy Busrasarelina56- almıştım çöp oldu para🙄 çok tatlı evet ama emmesi zor bence eözik tutan bebeğim tutmadı
Eylullmomss 60 tl verdim çöp tutmadı tipi güzel ama tutmadiktan sonra napim güzelliğini ve her ay değiştirmek gerekiyor her 60 tl hım pki tm
oceanmummy Ucu sisiyor her ay degistirmek lazim her emzik gibi de tutmayinca tutmuyor cocuk. Emzik isi tamamrn kumar ya…
xbirisi Busrasarelina56- çok severek iki rengini bir de çantasını aldım 180₺ ‘ya çöp oldu. bebeğim asla almadı , aventin denemiştik hemen tutmuştu ama bizde meme reddi yapınca bıraktık kısa sürede
mirayyy20-20 Busrasarelina56- pahalı ve büyük buluyorum avent tutmayınca 10 liraya wee bayb aldım mis gibi emiyor 😂
Aliveannesiiii Busrasarelina56- oğlum sadece bu emziği aldı valla birde çok tatlı duruyor bebişlerde :)
BabyGroot Busrasarelina56- ilk doğduğu zamanlar kullandım ben kokusu oluyor o hoşuma gitmediği için tekrar alamadım ama hafif güzel bebek de güzel kavrıyor