limonlucizkek Vinividiviciii ya benim kızda emekleme çalışmaları yapıyor ama sinirleniyor basıyor çığlığı bi emeklere rahatlayacam😂
Vinividiviciii limonlucizkek Ben oyuncakları biraz ilerisine koyardım sürüne sürüne emeklemeyi öğrendi😃
limonlucizkek Vinividiviciii ne güzel benim ki ters ters emekliyor gibi şu an oyuncaktan uzaklaştıkça çığlık basmayı öğreniyor benimki de😂
limonlucizkek minikailemmm bende bilmiyorum ya kardeşimin yanında sessiz oturan bebek beni gördüğü an kolları acıyor resmen al beni kucağına diyor.Konusamiyor ama ne istediği net belli 😂😂
minikailemmm limonlucizkek evet evet benimde oglum odada tek kimseyi görmezse oynuyo konusuyo gibi a e diyo beni veya birini görsün aglıyo al diye😂
asocialmom limonlucizkek 6 aylık bebeyle bi şey yapılmaz sen 1 yaşından sonra napcam diye düşün bence 😂
asocialmom limonlucizkek Ah o ilk hevesler 🤣 sonra oyun oynatmaktan sıkılacaksın ama neyse sen anın tadını çıkar🙈
minikailemmm limonlucizkek ahaha aynen canım bizde öyle hatta odada oynarken video cekiyordum Bi kere tam yakalanmıstım 😂
Annesizanne limonlucizkek montessori aktiviteleri diye instgram sayfası var her aya her yaşa uygun oyunlar var oraya bak istersen