Simsiminannesii Kızlar bebegim 42 günlük oldu baya saçlı dogdu hergün yıkamam gerekiyo sabah yıkıyorum akşama kadar kafası yaglaniyo sebamed şampuan kullanıyorum acaba sampuandan mi hergün yıkamaya da korkuyorum hasta olucak diye
Kelebeginannesi Simsiminannesii bende mustela kullanıyorum benimde saçlı ama 2 gün idare ediyor en kötü canım
Gonul_celen Simsiminannesii yok cnm zamanla daha az yağlanmaya başlıyor başta öyleydi biizmde şimdi gün aşırı yıkıyorum saçı öyle yağlı bir görüntü olmuyor başta bende korktm bu çocuk BM’yle yağlı saclı mı olacak diye 😬
Berdemal benim kızımda öyleydi doğduğunda saçtan ibaretti neredeyse ve aşırı yağlanıyordu biz 1,5 aylıkken kestik yağlandığı için değil tabi kulağının üstünü sürekli kaşıyordu kestiğimide oranın kıpkırmızı olduğunu farkettik bir de önü çıkmamıştı eşit uzasın dedim şimdi 3 aylık oldu uzadı ve hiç yağlanmıyor kestirmek de çare koyabilirseniz tabi 😬
Saricizgilibeyazev LINDAMAY ben emzriyorum .. bende yaşadım dedim acaba sütüm yağlı ondan olabilir mi diye .. herşeyi düşünüyor oldum