Cigdemcey Balpamuk23 benim kızımda 9 aylık bi sabah bide akşam yiyor ek gıda ama diş döneminde hep emmek istedi 1 hafta
Seda_123 Balpamuk23 Hiç mi sevdiği bişey yok benim kızımda 9 aylık ne versem yer hemde emiyor düzelir canım sıkma canını bazı bebekler bi süre bişey yemeyip daha sonra yemeye başlıyorlar hiç mi sevdiği bisey yok oyun oynatarak vermeyi denedin mi
Erenela_ Balpamuk23 o dönem deyken oğlumda öyle olmuştu tarhana çorbası yapıyordum hiç birşey yemese onu mutlaka yiyordu
Balpamuk23 Hzm ya sadece emmek istiyor ama büyüdüğü için sütüm de yetmiyor öyle olunca gece de uyumuyor 🤦🏻♀️
Ghb Balpamuk23 basda 1 ay falan çok güzeldi herşeyi yerdi ne olduysa asla yediremiyorum ama eline kuruyemiş falan verirsem yer arada ama çorba falan asla yemiyor
balimsumeral Kendi elime mücver krep falan yapıp verin kendi kendine yer benim kızımda öyleydi yemiyordu eline verip odadan çıkınca yiyip bitiriyordu ilgilenmek üzerine gitmekte iştahını kesiyor
Balpamuk23 Seda_123 vallahi canım bir görsen halimizi oyunlar halaylar şebeklikler 🥺 ne yaptıysam yemiyor sadece yoğurt yemeye başladı onu da 3 tatlı kaşığı falan başka yemiyor 🤦🏻♀️ Makarna falan veriyorum eline 2 tane yerse gerisi çöp 😔
Ghb Balpamuk23 valla biz mamayla besleniyoruz bugün biraz az verdim 3 5 kaşık çorba içti demekki mamayı çok yediği için ek gıdayı kabul etmiyor anladığım kadarıyla sizde deneyin isterseniz
Balpamuk23 Ghb olabilir canım bizimki de sürekli emmek istiyor bende acıktığında çorba falan vermeyi deneyim 🤷♀️