Toprak0204 Ya kızlar ateş falan yok ama çocuk sürekli ağlıyor, uyumuyor, hiçbir aşıda bu kadar etkilenmesi. Yaşayan var mı?
Mehmetim01 Toprak0204 bizde bugun olduk 6 ay aşimizi kendi kendine uyuyan bi bebek oglum ates felan yok ama asi yerleri agriyo galiba uykuya zor daldi hemsire ates yapabilir demedi
Beyzagok Toprak0204 valla ben de dün yaptırdim.yaotirmaz olaydım dün küçük mordu bu sabah bı kalktim kıpkırmızı aşı yeri ve şişmiş normalmis dedi hemşireyi aradım çok üzülüyorum ya o haline bir de benimki de aşırı huzursuz uyutana kadar canım çıktı her dk uyanıyor gün boyu da çok huzursuzdu 😥
Toprak0204 Nurco yo hayır bilerek duş aldırmadım.arkadaşların söylediği gibi muhtemelen aşı yerleri ağrıyor :(
Borasmomy Reson1 2.ay açısında önerilmiyor canım o da kola su değmesin diye diğerlerin de aldırabilirsin aşı yerlerine soğuk uygulamada yapılabilir ağrısı vardır
-CinarinAnnesi- Reson1 arayıp sordum canım hem doktora hem de sağlık ocağındaki hemşireye bi gün geçtikten sonra yapabilirsin dediler
Cagankdr Toprak0204 bizde olduk oluyor bir iki gün bebeğim 2 gün kucağından hiç inmedi ve omzunda uyuttum
NisanAda Bızde bugün olduk benım bebemde huysuzlandı çok bende calpol verdim muhtemel ağrısı vardı çünkü şükür şimdi uyudu 🤦🏼♀️