Nekwa Kızlar bir arkadaşımın erkek kardeşinin hanımı cift rahimli oldugu icin 5 sene önce ilk kizini hamileyken kaybetmiş bunu da 26 haftalık doğum yaptı. 2.5 ay kuvezde kaldı şuan 3 aylık fekat 2800 gram ancak oldu. Bebiş hastanedeyken anne süt sağıp buzluga atmış ama sütü kesilmis artık minikte mamayi hazmedemiyor gazdan kakayi yapamamaktan gece gündüz aileye huzur da vermiyor. O arkadaşım da emzikli o da emzirmiş ama onun sütü az kızı 1.5 yaşında . Ben de en baştan beri dertleniyordum onunla birlikte dedim ki getir ben de emzireyim. Tabiki eşimden izin alarak dinen süt esin hakkıdır izinsiz kimseyi emzirmeyin güzel anneler 😉 Onun geleceği sabah içime de bişey düştü bir de emmezse beni diye anneyi boşa umutlandirmayayim falan. Ama Rabbim rızkını ben den de yazmış ki ilk ağzına verdiğim gibi tuttu o gun kakasini bile kendi yaptı hastanede hep uyararak yapabilmis. Huzurla uyudu.Annesi öyle mutlu oldu ki sanki dünyaları verdim ona 🤗 serrayi ilk gördüğümde esmerdi meger yavrum gazdan fln öyleymiş ben emzirince bembeyaz oldupembe gül gibi açıldı 😍😍😍 Benim de 3.5 yaşında ve 5.5 aylik 2 oğlum var bir de minik serra'm oldu Rabbime çok şükür.🐣 Ilk oglumu emzirmeyi becerememiştim hatta bu oğluma hamile kaldigimda bile sevinemedim bunu da mi emziremicem diye ağladım . Ama Rabbim bir de Kiz yazmış nasibime belki o üzüntülerimin de hediyesiydi o bilemem. 😊 Serra bana uzak ben pompayla sağıp göndericem artık arada da buluşuruz mustafa salihi emzirirken o da geliyor aklıma artık 😊 Ilkini emziremeyip 2.de emziremem sanmasın kimse iste burda canlı ornek benim 😉 Salihte doğum yaptığım gün humana stil tea başladım günde 3 bardak ve 15 dk da bir emzirdim bu şekilde çoğalttim basta sütümü. Yumurta tavuk bulgur ve helva çok süt yapıyor bana bilginiz olsun. Hepinizin bol sütü olsun ❤
Deletedmom131 Nekwa Okurken ben bile cok duygulandım ne güzel keske benimde yetse de bende ikinciye süt anneliği yapabilsem. Bol sütün olsun insallah güzel yürekli anne 🌸
Nekwa AslhanDivarc onunda rizki gelmiş bize demek ki canim dedigim gibi ben ilkimi dogru emziremedim 😊teşekkür ederim 🤗
Nekwa Balcocuk2 teşekkür ediyorum Mevla vermis neden paylaşmayayim ki 😊 Bu arada minik abi oldu benim oglumda😍😍😍
Nekwa Deletedmom131 evet dimi herkes böyle destek olsa bir anneye ne kdr güzel olur minisiler anne sütüyle büyür.. O senin güzel görüşün teşekkür ediyorum 🤗
Nekwa [bilinmeyen] cok teşekkür ediyorum ben çektiğim için mamayla beslemenin hem maddi hem de anney manevi zararını hele cevre faktörünü cok iyi biliyorum o yüzden destek olmak istedim. Kadının ablasi da emzirmek istemis ama serra emmemis bak su ise 😊
Eymenikom Nekwa tüylerim diken diken okudum sen ne güzel Annesin maşallah sana Rabbim yavrularını sana bağışlasın nasıl büyük sevap işlemişsin herkese nasip olmaz helal sana 🥰
OzlemGelen Nekwa bende süt annesiyim ikiZ oğullarım var birde süt kızım çok değişik bir duygu dilerim hepsinin bahtı şansı açık olur ❤️
Nekwa OzlemGelen amin amin maşallah sana da ne kdr güzel herkes dertlense keske bizim gibi bu konuda.
ask Nekwa Tebrik ederim sizi, yaptiginiz cok guzel birsey ve inanilmaz guzel bir duygusu var 🤗 Ben de 3 tane bebisin sut annesiyim 😊 gerci ben emzirmedim sagip verdim eminim emzirmek cok cok daha guzeldi, tekrar tebrikler
Nekwa ask teşekkür ediyorum gerçekten öyle 🤗 O ilk buluşma hic unutamam. Rabbim hayırlı etsin evlatlarımızı 🤗