Efem Bebeğim son bikaç gündür özellikle uyku arasında ya da uyutmaya çalışırken bir şeye hayır der gibi kafasını hızlı şekilde sağa sola çeviriyor hatta o kadar hızlı ki vuruyor resmen. Son günlerde uyku da uyumuyor bir yeri mi ağrıdığı için yapıyordur,sizin bebekleriniz yapıyor mu?
Tugbaalituana Efem kulağı ağrır belki kulağı ağrıyan bebek uyumakta zorlanır kafasını sağa sola cevirir ağlar elini yüzüne ve kulak bölgesine götürür sürekli
Wyz Efem aaa benim kızımda aynı uyuturken hızlı hızlı çeviriyo brnd4 tek bizde var saniyodum neden öyle yapıyolar acaba bir yeri ağrıyo desem cani yanmiyo belli sadece uyuturken yapiyo hızlı hizli ceviriyo
xbusrax Efem bebeklerin beden dili diye bir yazı okumustum orada yorgun oldugu anlamına gelir yazıyordu. Benim oglum da yapiyor bazen gercekten dikkat ettim yorgun oldugunda uykusu geldiginde yapıyor.
Efem [bilinmeyen] [silindi] içimi rahatlattınız sorun mu var diye düşünüyordum🤭yaramaz yavrular, boyunlarına yazık o kadar hızlı hızlı çeviriyor☺️
[silindi] Efem Efem valla ben de çok düşündüm araştırdım bisey bulamadım ağrısı falan olsa ağlar heralde dedim 😊 genelde öyle yaptıktan sonra uykuya dalıyo benimki ben çok hareket edince elini falan tutuyorum daha kolay uyuyo😊
PelKad Büyüklerimiz hep kulağı ağdığında kafasını sallar derler biraz daha gözlemle devam ederse bi doktora görünsün
Seybito Çok ilginç ya benim kızımda aynı şeyi yapıyor bende kulağımı ağrıyor diye düşündüm ama kulağı ağrısa ememezdi sağlık ocağındaki hemşire öyle söyledi 😏😏😏