Aybars_5231 Merhaba arkadaşlar benim oğlum 10 aylık park yatak almıştım oğluma 70×120 kaç yaşa kadar yatabiliyorlar ve en alt kademesinde yattığı zaman oraya ayrıyetten bir minder yatak mı almam gerekiyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi 🤷♀️
ilknurgoksu Aybars_5231 oglum sevmediği için 3,4ay anca kullandık lakin 2,3yaşa kadar kullanılıyor diye biliyorum şuanda zaten üst kademede yatarken nerede yatıyor yatağı yok mu ?
Resulasafannesi Aybars_5231 evet bizde hafta sonu aldık oğlum 10 aylık en alt kademesine yatak aldık birde
efemom Aybars_5231 biz altına ekstradan yatak aldık içinde yatağı yoktu çünkü normal park beşik yatağı bizim yatağımız gibi onun küçüğü
Seda_123 Aybars_5231 Evet 4 5 yasa kadar yatıyorlar 9 aylık kızım 10 gün önce internetten aldık yatak hediyeli geldi en alt kademesine yatağı koydum yatak olmadan olmaz yani canım aynı yatak kullanılıyor her kademe için farklı olmuyor
Aybars_5231 ilknurgoksu hayır yatağı var sadece ayrı bir yatak daha alındığını söylüyorlar yani üst kademeye şuan yattığı yatak ama alt kademeye de ayrı bir yatakmış bana biraz mantıksız geldi ama yine de bilir kişilerde danışmak istedim
ilknurgoksu Aybars_5231 yok yok aynı yatak kullanılıyor yani biz öyle kullandık zaten yatağın altına kalın sunta tarzı bir aparatı vardı onu serdik üzerine yatak ayrı ayrı olacağını düşünmüyorum
GoGirl Aybars_5231 siz ince yatak mi kullaniyorsunuz ust kademeye biz oyle kullaniyoruz alta gecincede aynisini kullanicaz
Aybars_5231 GoGirl yani yetişkinlerin yatağından değil de park yatağın içinde olan yataktan benimkide şuan bebeğiniz alt kademede mi yatıyor
TugceAna Aybars_5231 oğlum seste hemen uyandığı ve geceleri çok hareketli olduğu işin kullanamıyoru boş boş duruyor üç beş ay yattı sonra hışıtıda uyanıyor diye yatırmıyorum 15 aylık oldu benle yatıyor hala 😂
GoGirl Aybars_5231 yani bizimki yatas oyun parki yatagi diye gecen ince yataktan su an ust kademede yatiyor ama alttadabonu kullancaz
Goktugmom_ Aybars_5231 merhaba hayırlı akşamlar aynı ölcüde park yatak bende var 26 aylık kızım içinde rahatca uyuyabiliyor evet alt kata yatak aldık biz alınması gerekiyor benim kızım sallanmıyor o yüzden sıkıntı yok cok memnunum