Sevdalinka bugün uçakla evine dönmüş biri olarak yazayım🤭 kızım 10,5 aylık. Emekledigi için kesinlikle kucakta sabit durmak istemiyor ben de uçakta nasıl yaparız diye çok düşünüyordum. Uçuş saatlerimiz uyku saatlerine denk geldi şansımıza ama denk gelmese de o günkü uykusunu ona göre duzenleyecektim zaten. Uçak kalkışa geçer geçmez hem gidişte hem dönüşte uyudu çok şükür çünkü yoğun bir motor sesi geliyor. Kalkış ve inişte muhakkak emzik verdim kulaklarının tikanmamasi için. Bı arkadaşım oğlu emzik almadığı için kulaklarına karton bardak kapattığını söylemişti. Emiyorsa bunların yerine emzirebilirsiniz de. Tabi kızım uyuyunca bütün problem çözüldü bizim için ve çok rahat bir yolculuk yaptık. Uyumazsa oyalanir diye meyve suyu yapıp almıştım yanımıza çok sever kızım gerçi ek gıda vermiyor olmalisiniz ama okuyan diğer annelere fikir olur. Sevdiği oyuncakları almıştım. Bı de bindiğiniz ve indiginiz yerlerin iklimleri farklıysa ona dikkat edin uçaktan inince üşümesin yavrucak. Tam olarak endise ettiğiniz noktalar neydi bilmiyorum ama bizim uçak tecrubemiz böyle oldu☺️