Civcivim_ Arkadaşlar süt diyeti yapan bir anneyim 3 hafta oluyor yapalı ve dişlerim sızlamaya başladı kalsiyum eksikliğinden şüpheleniyorum. Acaba kalsiyum ihtiyaçlarınızı ilaclami yoksa besinlerlemi karşılıyorsunuz bilgi edinmek istedim.
Dorukb1919 Civcivim_ merhaba bende az önce post açtım alerjisi mi var bebeğinizin ? Nasıl anladınız ?
tosbikannesiii Civcivim_ ben yarın doktora gidecem canım bilgi alıp sanada söylerim bende 5 haftadır diyetteyim saçlarım çok dökülmeye başladı çok halsizlesiyorum
YldrmBytkn Civcivim_ bende yaklaşık 2 2.5 haftadır diyetteyim kalsiyum ilacı başlattı doktorumuz mutlaka kullanmalısın besinlerden hepsini karşılamak zor destek almalisin🙏
Zeynebinannesi2020 Civcivim_ biz de diyetteyiz, doktora sormuştum kalsiyum takviyesi almalımıyım diye, ihtiyacını dışardan alamayacağın için takviye yapmalısın dedi, osteocare in kalsiyumunu aldım onu kullanıyorum sabah akşam
Civcivim_ Dorukb1919 canim huzursuzluk vardı birde yüzünde yaralar cıktı döküntü oldu hep dr görünce süt alerjisi dedi mamayı değiştirdi birde ben süt diyetine girdim düzeldi çok şükür
Civcivim_ tosbikannesiii bende iste dişlerime vurdu normalde hiç ağrımaz dişlerim son gunler de hassasiyet başladı haber edersen sevinirim
Srplglce Civcivim_ hemen olmaz kalsiyum eksikliği en az üç ay depolarımız da sıkıntı çıkarmış saç dökülmesi gebelikten sonra diş ağrısı gebelikten sonra oluyor kalsiyuma bağlamayın ama doktorun önerdiği kalsiyum ilaçları takviye edici gıda niyetine veriyorlar o da en az üç ay diyetten sonra
Civcivim_ Srplglce şimdi o dediğin bağışıklığı güçlü olanlar içindir yaş ilerledi muhakkak yani takviye almam lazım diye dusunuyorum
Behice_ensar Civcivim_ bendede öyle oldu 1 hafta zor dayandım diyete sonra bıraktım arada çıkıyor ilacını sürüyorum bişeyi kalmıyor
tosbikannesiii Civcivim_ canım bugün gittim de doktora mutlaka takviye almalısın dedi ve calsiyum içeren bi tablet yazdı ve devit 3 kullan dedi bebeğime de probiyotik verdi git mutlaka doktoruna
deryatoprak Civcivim_ bende var sac dokulmesı eklemlerımde agrı tırnak kırılması cunku oglumd proteın alerjısı cıktıgından berı ıkı aydır sut ve sut urunu dahıl hayvanı hıcbır gıdayı yıyemıyorum hala proteın yukluymus vucudum emzırmeyı kestırdı doktor sadece alerjı maması gıdıyoruz artık kemık erımesı olup arkasından kosturamadıgım gunlerde uzulmek yerıne emzıremedıgım ıcın aglamaktan vazgectım artık
Civcivim_ deryatoprak çok geçmiş olsun canim hic üzülme en azından derman var belirsiz hastalık değil 💕