Mira_ipk Kızlar merhaba 🌸 kilo almak istiyorum var mı tavsiyeleriniz ? Neler yapıyorsunuz kilo alabilmek için ? bu arada 1.68 boyum ve 50 kiloyum 18 aylık kızım var emziriyorum ama bu yüzden zayıf değilim hep böyleydim artık kilo almak istiyorum
Mom987 Mira_ipk cici bebe yiyin bende işe yaramıştı bir de fındık ezmesi. Şuan hep hareket halinde olduğumdan dolayı psikolojik etkisi de var tabi pek işe yaramıyor. Ama düzenli kullanımda kilo yapıyor
Elifum Mira_ipk düzenli beslen saatlerin hep aynı olsun.. Çiğ meyve ve kutuyemiş tüket yemeklerin yanında meyve suları iç sabah kahvaltıda yumurta kııryoraan içine mutlaka kaşar rendele kısaca bol kalorili yiyecekler tüket alırsın
Mira_ipk Elifum saatlerime dikkat ediyorum ve düzenli besleniyorum aslında ben sadece süt ve peynir tüketemiyorum onun bi etkisi de olabilir teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Tosbigim Mira_ipk Keşke ben almak için çabalasam..🥺 Valla canım ha bire ye atıştır sağlıksız ne varsa ye bak nasıl alıyorsun.
Mira_ipk Tosbigim ama alamayınca da çok zor 😏 yiyorum aslında canım alamıyorum sadece 65 kiloyu gördüm o da hamileliğimde o kilolarım bile gitmesin istedim ama çok çabuk verdim
Elifum Mira_ipk büyük ihtimalle yağlı süt içmeyi tercih edebilirsiniz sevdiniz bişeyle karıştırın önce azar azar yapın sonra artırabilirsiniz miktarını