Janss goturdugum prof ayni seyleri soyledi dediign gbi bilca enerjiye ihtiyacim var bi an gozumu kirpamiyorum zeka seviyesinin yuksek oldugunu beceriye dair aktivite ypami soyledi puzzle vs ama odklanmiyor iste suan 4 yaşında alfaveyi ful biliyor 140a kadar sayabiliyor ezberi cok iyi kelime dagarcigi cok genis gitar kursuna gonderdim istemedi o konuda yetenegi yok sanirim sikildi hemen uyum saglayamadi kural varsa uymuyor kendi cani isterse yapiyor oyun parklarina goturuyorz sinamaya goturuyorz evde birlikte bi cok sey yapiyoruz dr odaklanmadigini soyledigimde biraz izledi takip etti normalden daha hizli kesfettigini ve basit buldugu seylere kafa yormadigini soyledi bebekken bile bi oyuncak alirdim takmali cikarmali bi kez yapip birakirdi cok erken konistu 9aylik yurudu hic emeklemedi kiyafetini kendi giyip cikariyor cani ne isterse butun odayi talan ediyor aldigim herşeyin etiketini kestiriyor uzanamadigi heryere sandalye cekiyor odasinda bi haltlar karistrdgi zaman sifonyerini kapinin ardina itiyor anlayacagin goz kirpmaya fırsat vermiyor bakalim hyirlisi insallah kazasiz belasiz buyutmeyi nasip etsin rabbim cok korkuyorum buyudukce