Bebeğim 3 Ay 13 günlük herşey normaldi keyfliydi gayet sonra pusetine(ana kucagımı) koydum mutfakta yemek hazırlayacagım mızmızlandı ağlamak için yavrum lütfen biraz dururmusun dedım yemek hazırlayacağım ellerini iki yana açarak avuçlarını ve kendini sıkarak ağlamaya başladı .bende aldım kucağıma ama yok nasıl ağlıyor durduramiyorum balkonu sever normalde çıkardım durmadı,meme verdım ağzına agladı almadı kıpkırmızı oldu .gözyasi akıyordu gözünden dusunun, vucudunu açtım kontrol ettim herbir yanını bir dakıka sustu tekrar başladı nasıl ağlıyor anlatamam sakin olmalıyım dedım calpol vermek geldı aklıma ağrısı vardır dedım verdım oda aglamaklı oldugu için çoğunu öğürerek çıkardı.Bu kez onu öyle görünce ben ağlamaya başladım aynada görünce beni sustu ve sonra devam etti bende kucagımda yan yatırarak pışpışlayıp salladım ağlayarak (ımmm ımmm diye inleyerek uyudu) 😔 ne oldu anlamadım . Neden böyle tepki verdi .şuan uyuyor ama böyle irkiliyor rahat uyumuyor belli. Doktora götürsem mi 😔(gaz olayımız yok buarada kendı çıkarıyor )