Elis Merhaba bebeğimin cildinde ufak pütür pütür kızarıklar var, hametan sürdüm kaç kez geçmiyor sanki her yerine dağıldı gibi. Öyle aşırı bir şey yok ama isiliğin daha da fazla halini düşünün kabuklanmış bir şekilde. Çocuk doktoruna mı gitmem gerekiyor normal cildiyeye mi?
Minikevrenim Elis öyle bi durumda çocuk doktoruna gittik cildiyeye yönlendirmişti. Devlete gidecekseniz çocuk doktoru alın isterseniz gerekirse cildiyeye yönlendiriyor.
Kuzuma Elis bu bebeklere ne oluyor ya ne ilginç sürekli aynı postlar açılıyor ve bugün bizde tam bu sebepten drdaydık biZim drumuz özelde olduğu için önce ona gittik ama devlete gidecekseniz cildiyeye gidin tabi randevu bulabilirseniz 😕
aselin_annesi Elis egzamadır canım benimkide çyleydi çpcuk doktorunada git cildiyeyede ben öyle yaptım
Egeeozdmr Elis canim bize egzama dedi doktor kaç krem kullandım geçmedi ama (caresatin) dışı pembe bi krem verdi hem nemlendirici hemde yatistirici onu kullandım geçti yüzü kabar kabardı ama suan geçti bize çocuk doktorumuz verdi
Yakamoz Daha bugün ayni sebepten doktora gittik. Atopik bebek dedi ve adini su an hatirlamadigim bir krem verdi. Mustela atopik kremi ile de gun icinde 7-8 defa nemlendirmemi söyledi. Alerjik bebekmis ek gida doneminde de süt ve süt ürünlerinden uzak dur illa yedireceksen pişmiş olmasina dikkat et dedi. Yumurtanin beyaziyla 1 yasina kadar tanistirma degdirme bile agzina dedi. Size de gecmis olsun
aysenaz Kızımında yanaklarında oldu beyaz tenli olduğu için çok çabuk alerji oluyormuş doktorum 3 tane krem verdi. Fito, Staline ve travocort üçünü karıştırıp sürüyorum mama kullandığımı içinde mamamızı değiştirdi. süt ve süt ürünlerini bizde kullanamıyoruz ek gıda da ama çocuk gastroenteroloji bölümüne gitmemi söyle neye alerjimiz var ordan öğrenebileceğiz tabi randevu alabilirsek.
Elifsuyum Önce çocuk doktoruna götürdüm o yönlendirdi cildiyeye iki krem verdi şükür geçti inşallah sizinkide geçer
aselin_annesi Elis iİnşallah hemen geçer canım bi sorun teşkil etmese bile biz anneleri üzüyor bunlar ☺️