Zeynepinannesiii Bebeğim 10 buçuk aylik ara ara kabızlık oluyor. Önerebileceğiniz bilindik marka zeytinyağı ariyorum kızlar marketlerde satılanlardan 🤔
Evlatkokusu28 Zeynepinannesiii ben internetten almıştım yöreden mutfağa dıye şayfa memnun kaldım sımdıde erıste akıyorum bıttıkce
Giraysmom20 Zeynepinannesiii etrafında Edremit’ten İzmir’den getirebilecek varsa oralardan getirtin derim biz edremitten alıyoruz içtiği günün akşamı anında yapıyor
Zub Zeynepinannesiii Canım nerden alırsan zeytinyaginin asit oranına bakman lazım yüksek olursa bebeğinin midesi yanar dokunur.tadindsn belli olur zaten yediginde genzini çok fazla yakmamasi lazım.tamamen bal gibi olursa karisim yağ da olabilir
Zeynepinannesiii Evlatkokusu28 internettekilerine eşim güvenmiyor pek hele şu son domates haberlerinden sonra yağda da hile cikinca😕
Zeynepinannesiii Zub aa onu bilmiyordum kaynanam bi yerden almıştı ama markası falan yok verdiğim de kaşıkla oguruyodu ondan demekki . Dikkat ederim onlara 😇
Zub Zeynepinannesiii cnm bı de kuru incur ver eline krlendi yesin çocuğun tabi sen yanındayken o da iyi gelir veya kuruinciri yağa bandirip ver o da iyu