Garfield Bora_Mom valla bende düşünürüm almayı oğlan büyüdü beşiğe sığmıyor artık hatta tekmeleye tekmeleye birkaç çıtasını bile kırdı
Bora_Mom Garfield geceleri ağlayınca banada park yataktan uzanmak zor geliyordu belim kopuyor dakikalarca öyle durmaktan bende çok meraklandım görünce insanin bütçesine göre bulması çok zor
Garfield Bora_Mom evet aslında montessori tarzının ucuz olması lazım işçilik Yok dümdüz çıtaları çakmışlar ama fiyatlar uçuk nette
Ceydakoruc Bora_Mom orjinal kendi sayfasında yayınlandığı kataloğu bekledim katalog yüklenince fiyatı yoktu bende çalışan bir kız vardı bim de ona sordum renkli ışıklı toplar varmış beşikte onlar satılıkmış yatak değilmiş öyle dedi bende çok istiyodum yatağı almayı😔
Bora_Mom Ceydakoruc yaa tabi bimde kiler dediyse doğrudur canım üzüldüm şuan çok ama haber ettiğiniz içinde teşekkür ederim bir umut bekleyecektim hatta yatak sorucaktim çarşıya çıkıp icine
Ceydakoruc Garfield ben sordum çalışan bir kıza da yatağın üzerinde ki ışıklı topların nasıl durduğunu göstermek için yatağı koymuşlar satılık değilmiş ama cuma günü bakmak lazım
Ceydakoruc Bora_Mom rica ederim ne demek ama siz yinede bir sorun isterseniz belki burada ki bilmiyordur bende bugün başka bime sorarım alışveriş yapıcam zaten size bilgi veririm tekrardan
Humi Ceydakoruc ben gordum 120*200 du olculeri hatta. Isikli toplar icin niye koysunlar bilmeyen bi calsian uydurmus bence. Iki ay once sanirim yine satmislardi ayni urunu
Ceydakoruc Bora_Mom bir arkadaş görümcesine sormuş oda aynı şeyi söylemiş😔 ama trendyol ve hepsiburada gibi uygulamalarda şuan indirim var neredeyse aynı fiyata ürünler var
Ceydakoruc Humi ben hiç hatırlamıyorum böyle ürünün satıldığını, her aktüel ürün yayınlayan sayfa da hemen hemen paylaştı bu durumu, başka arkadaşlar da sormuşlar herkes aynı cevabı almış. Çalışan niye böyle bişey uydursun