Merhaba arkadaşlar WC konusunda bi iki kere post açmıştım başladık yarım bıraktık 2 kere 1 günlük başlamalardı onlar dişi çıkıyor huysuz vs diye hep devam etmedim bıraktım havalarda serinleyince artık seneye yaza doğru düşünürüm demiştim ama havalar birden ısınınca son bir deneme yapim dedim hazır olduğunu düşündüğüm için bir de abisi var 4 yaşında ondan görüyor her şeyi biliyor WC hakkında 18 aylıkken de Arada WC girmek istediğinde götürüyordum denk gelirse suyla oynarken yapıyordu fln dedim tamam kolay öğreniriz WC girmek istiyor suyla oynuyor hevesli vs
Geçen hafta Pazartesi başladım 🤦♀️ 4 gün dayandım sürekli altına yapmaya başladı ve artık sürekli WC gitmekten çişin var mı sorularından sıkıldı artık WC gitmek kesinlikle istemedi🙄 bazen bakıyorum yarım saatte bir çiş yapıyor tam çıkıyor 10 dk sonra tekrar yapıyor üstüne fln ben de o yüzden sık sık sordum götürdüm bazen de götürüyorum yapmıyor 3 saat hiç yapmadığı oluyordu Perşembe akşam artık devam etmicem dedim gerildim 4 yaşındaki oğlum ayrı WC eğitimi ayrı 2 yaş sendromu ayrı gerdi pes etmekte istemiyordum eşim hazır değil demekki bırak dedi ben de bezi taktım geri tekrar dedim kızıma bak bezi takıyorum ama bu bez seni çiş yapınca acıtıyor bunun yerine kilot daha güzel olur çişin gelince söyle bezine yapma wc yapalım dedim ben sormadım arada sırada nadir sordum bu sefer kendisi gelince söylemeye başladı Arada bezine arada wc yaptı bezine yapınca hemen yenisini taktım bak bez ıslanmış gelince wc yapalım hepsini tamam mı dedim hafta sonu araya gircek diye çıkarmak istemedim hemen
pazar pikniğe gittik piknikte 3 kere çişim geldi dedi 🙈
bugün bezsiz 2. Gününüz güzel gidiyor tam bitti diyemem ama kendisi söylüyor çok şükür artık sürekli sormuyorum
benim durumumda olan başlayan ya da 4 gün oldu hala aynı diretiyor yapmıyor ama belirtiler hazır diyor fln diye düşünenler için yazdım bekli bu şekilde yapmak işe yarar sürekli sormak sıkıyor inatlaşmaya neden oluyor bir de yarım yarım yapıyorlar bazen tam boşaltmadıkları için sık geliyor 🙄
herkese kolay geldin Allah sabır versin🙈😊