Lidya-t Arqf Bende onu soracaktım kullanmaya başlayacağını ama burada bazıları olumsuz yorum yaptılar tereddüt ettim. Başka bir şey mi versen diye düşünüyorum.
durumelegimm Arqf bizim sağlık ocağı vegaferon diye bir kan ilacı verdi. Kendi çocuk doktorumuz kullanma kesinlikle iyi bir ilaç değil içinde toksik madde var dişlerine bile zararı dokunabilir ayrıca kabızlık yapar dedi.
seydaac Arqf ilk verdiklerinde birkaç kez kullandım ama kızım hep kustu. İlacı verir vermez kusuyordu. Bir daha vermedim. Ek gıdaya başladıktan sonra toz formda olan bir demir takviyesi var onu vermeye başladım.
Lidya-t BartuveArtun Ebe zaten gaz ve kabızlık yapar diye verdi. Benimki zaten 4 günde bir yapıyor birde onu versem çocuk perişan olur
Minikprenseselo Arqf bn saglik oacginin versgni 2 gun kullandm yan etki yapti doktor tavsiyesyle sidefer ladm paraben icermio kullanyrm 4 aydr memnunum
Goktugmom kesinlikle bestiron sifir katki maddesi zeytinyagi var icinde yan etkisi hicbirsekulde yapmiyot dislerde kararma falanda birde tadi prtakalli
BebekELO Bizede vegaferon verdi hiç kullandım.kullanma taraftarida degildim zaten ufacık bedenlere sürekli ilaç yüklemesi yapılıyor çok yazık çok üzülüyorum içim hiç rahat değil.bu konularda