Mihribangulmezz Selam anneler bu günde size sormak istediğim konu rotavirüsü yaptıran annelerimiz var mı? fikirler ve öneriler benim için çok önemli☺️
Aybuke Mihribangulmezz yaptırdim ben bizde herhangi bir yan etkisi olmadı 3 ve 5. Aylarda oldu imkanı olan kişilerin yaptırılması gerektiğini düşünüyorum zira bayagi pahalı bir asi
Mrvlshn55_ Mihribangulmezz yaptırdık 2 doz 600 tl mutlaka yaptır durumun varsa yakalanırsa çok kötü oluyo
mirayilknurtolga Mihribangulmezz rotarix yaptırdık 3 ve 5.aylarda. Tek doz fiyatı 311 TL. Her hangi bir yan etkisi olmadı.
Fatmacicek Biz yaptırdık 25 Eylül’de sadece huysuzluk oldu 1 gün . Çok şükür başka yan etki olmadı . 2 doz 6 Kasım’da inşallah . Pahalı ama sağlıkları için değer diye yaptirdik
Mihribangulmezz Fatmacicek evlat herşeyden önemli işte peki sağlık ocağındamı yaptırdınız doktorunuzun olduğu hastanedemi
Mihribangulmezz Araştırdım okudum doktorumuzla da konuştum ettim ama annem hep der en iyi doktor annedir diye sizede sormak istedim bu yüzden
Aybuke Mihribangulmezz yok kızım 14 aylık olacak ilk dozunu 11 ay önce ikincisini 9 ay önce yaptırdık
Fatmacicek Mihribangulmezz devlet Hastanesi’nde ki aşı bolumen yaptırdım canım . Abim eczaci oldugu için indirimli aldım
Endoplazmikbirkulum Mihribangulmezz bizde 2 doz yaptırdık ikinciside bugündü. Herhangi bir yan etkisi huysuzluk ateşlenme vs olmadı. Ağızdan veriliyor. İmkanı olan yaptırmalı. Keşke demekten iyidir.
Mihribangulmezz Endoplazmikbirkulum haklısın bir yan etkisi yoksa yapılmalı bu kadar annede böyle düşünüyorken