ebrukoca16 Arkadaşlar bebeğim beş bucuk aylık doktor demir ilacı olarak sidefer yada ocean dedi kullanan varmı bilgi verebilirmi acaba🤗biz ocean aldık çünkü gec olmadan değiştirelim yan etkisini gören varsa
ArtunKuzusu ebrukoca16 biz de yeni başladık kullanmaya 4. Ay kontrolünde önerdi doktorumuz ocean microfer damla kilo başına bir damla 7.700 oğlum 8 damla veriyorum ben sordum doktora 4-10 yaş arası yazıyor diye o yazılması gereken bir zorunluluk siz verin dedi
ebrukoca16 Ftsmhr bunlarda yaş aralığı 4-10 yazıyo sizinkide aynı demi sonra bebek daha küçük sorun olmasın
Alya26 ebrukoca16 yok ayni ben de sidefr aldim aynsi yazıyor. Kusma yaptı hafif birkac gun ama geçti şimdi:)
ebrukoca16 Alya26 sidefer bizede dedi ama eczacı kendiniz hazırlayacaksınız şase halde deyince ocean direk famla diye tercih ettim
ebrukoca16 Ftsmhr kutu üzerinde yazıyo ama rica etsem bir bakarmısınız sizin bebeğiniz kaç aylık kaç damla veriyorsunuz bu arada
Ftsmhr ebrukoca16 benim bebeğim 10 aylık kilosuna göre damla veriyoruz 8 kilo 8 damla . Evet 4-10 yaş grubu yazıyor