damlac Arkadaşlar merhaba oğlum 5. Ayını doldurmak üzere. Mama ile besleniyor. Doktorum 5. Aydan itibaren tadımlara başlarsın demişti. Şimdi 5 ay kontrolüne gidince tadımlara başla diyecek büyük ihtimalle. İlk aşamada ek Gıda alışverişi için neler almalıyım. Olmazsa olmaz neler. Alışverişi bölerek yapmak istiyorum bir anda yüklenme olmasın diye. Mesela mama sandalyesi falan hemen almalı mıyım?
Kizimmmmm damlac dün bu postun aynısını açmıştım. Mama sandalyesi, silikon önlük, kaşık, tabak, meyve süzgeci, cam rende, buharda pişirme aparatı. Bunları aldım.
Giraysmom20 damlac merhaba 😃 öncelikle şimdiden kolay gelsin 😊 ben oğluma ek gıda sürecine girerken ; oioi tabak ve kaşık mycey kapaklı kase mycey kutulu kaşık mycey silikon meyve emziği avent alıştırma bardağı baby plus cam rende Paşabahçe küçük boy kavonozlar aldım ekstra buharda pişirme aparatı alabilirsiniz 😊
Giraysmom20 damlac He birde mama sandalyesini daha doğmadan önce almıştık biz ve ek gıdaya başladığımız ilk günden beri büyük yardımcım, benim ki baby hope stella model yatış pozisyonuna da geldiği için çok rahat ediyorum
Giraysmom20 damlac ben aldım tadımlar bittiğinden beri hepsini her gün kullanıyorum mesela yaptığım lorunu kapaklı kasesine koyuyorum tabağında her gün yemek yiyor kaşıklarından birini dışarı çıkarken alıyorum yanıma, kavanozlarına yoğurt yapıyorum mutfakta iş yaparken mama sandalyesinde oynuyor yemeğini yedirmek dışında da kullanıyorum yani 😊