Secilly Lütfen yardım 10 günlük bebeğim var gazını çıkaramıyoruz babası daha tutmakta bile zorlanıyor varsa yaptıgınız püf noktalar lütfen paylasın artık kulaklarjm cınlıyor onun aglamasından😫😫😫
Dorukcumunannesi Secilly bebegin basi senin omzunu gecsin yani çenesini senin omzuna sabitle,sirtina oval hareketle masaj yap,cikacaktir.
Minnakyavrum Secilly canım belinden yukarı doğru elinle sıvazla sonra kontrollü şekilde ne hafif ne çok yavaş pat pat şeklinde vur eğer bu şekilde yaptığın halde halagecmiyorsa bitkisel gaz damlası alabilirsin doktor tavsiyesyle
fatima Secilly internetten izleyin baya yardımcı olacak videolar var.. bol bol sıvazlayın karnını sırtını ayaklarını bisiklet sürer gibi çevirin oynayın karnını okşayın.. hareket ettirin korkmayın bir şey olmaz bebeklere 😊
KuzeyiinAnnesii Secilly bacağınada yatırabilirsin omzumda olmuyor dersen sırtını poposundan kafasına doğru sıvazla pat pat vur çıkacakdır
Secilly Dorukcumunannesi kafasını var gücüyle kaldırmaya calısıyor sürekli boynu başı oynuyor eger uykulu değilse. bi elimle kafasını tutup diger elimle bacaklarından sabitlesem sırtını nasıl sıvazlayacagım 😔😔
fatima Secilly sen dik dur,başı aşağıya gelecek şekilde eğeceksin öyle kaldıramıyor merak etme sonra poposundan tut sıvazla
Secilly Ozlemuraz ikisi de aslında düzen kuramadım henüz tek meme yetmiyor ikinciyi sagıp veriyorum o yüzden birinci meme ile ikinci meme arasında gaz cıkarayım diyorum cıkmıyor ama hiç
Secilly fatima göbeği dün düştü henüz karnına dokunamıyorum😞ama elim emzirirken bile sürekli sırtında ayaklarında zaten
Ozlemuraz Secilly eger omzunda cikaramiyorsan dikkatlice kucagina ya da koluna yatir yuzustu hafif hafif vur ama en iyisi omzunda tutman poposundan destekle sen de hafif geriye dogru yaslanarak yuru ben oyle yapiyordum