Haziran2020annesi Günaydın kızlar benm oğlum 3 aylık geceleri hiç uyanmıyor hem öyleki dün gece 11de uyudu sabah 10da uyandı normal mi bu kadar uyuması kızlar???Hergün hemen hemen bu şekilde. Birde uykuya zorla dalıyor?
Unsalinn_Annesii Haziran2020annesi 3 ay 10 günlük oğlum var 1.5 2 saatte bir kalkıyor gece keşke benimkide uyusa bende uyusam mis maşallah diyin ayı büyük olduğu için gece uyandırmak zorunda değilsin zaten acıkınca kendisi kalkıyor
iremceren Haziran2020annesi ay yani maşallah deyin 7 aylığız hala kafamıza göre kalkıyoz deliksiz uykuyu özledim
Ahimess Haziran2020annesi ay Keske benim ki de böyle uyuşa 🤣 gelişiminde bir sıkıntı yoksa uyusun uyurken büyüme hormonu daha fazla salgılanıyor.
Damla93 Haziran2020annesi uyusun canım bırak uyusun sende uyu hatta diş dönemi gelsin çok arıycaksın uyumasını 😀
zeynepzeze Normal bence ne kadar güzel uyuyorsa ☺️ MaşaALLAH. Bizde uyusun diye beklerdik o aylarda hiç uyumazdı
Nltka Benimki 40 I çıktığından beri öyle geceleri uyanmaz . Atak dönemleri hariç . Gayet normal bence 😇 6 aylığız hala öyle gayet iyi bir durum
Busrammesut Haziran2020annesi masallah. keşke benimki de uyusa gece 3ten beri uğraşıyorum daha da uyumadı 5 aylık. Uyuduğu zamanlar yat sende uyu sonra çok ararsın
Sule_eylul2906 Haziran2020annesi 3 ay 4 günlük benimde kızım 2 aylıktan beri 1 kere kalkmıştır gece emer uyurr normal bence maşallah diyelim sizede ☺️☺️☺️
bitterikolata Haziran2020annesi uyanmıyor derken beslenmiyor da mi 11 saat ben aç kalamam 3 aylık çocuk nasıl dayanıyor
Haziran2020annesi bitterikolata biz uyurken nasıl beslenmiyorsak tabikide oda beslenmiyor,acıkmıyorki uyanmıyor demekki
bitterikolata Haziran2020annesi biz yetişkiniz 😊 Normalliğinden bu kadar eminseniz normal mi diye sorarak post açmayın fikir istemişsiniz söyledim fikrimi
Akinbebek Haziran2020annesi ayy biz anneler ne kadar pinpirikliyizz bende biraz fazla uyusa neden uyuyoo , uyumasa neden uyumuyo bi sıkıntısı mı var diyorumm :) ama daha küçük bence uyandırıp besleyip geri yatırabilirsiniz