Kubrakya Arkadaşlar bebeğimin 7.ayı bitti 8.ayının içinde henüz diş Çıkarmadı ama bu gece hiç uyuyamadı ve 2 3 gündür eli sürekli kulağında ve huysuz 😕Damağına bakıyorum bir farklılık yok diş belirtileri neler yaşayanlar yardımcı olabilir mi 🙏🏻
OzlemAlisa Kubrakya kizimda 7. Ayin sonunda çıkarmıştı. Damaklardan anlamamistim uykusu bozuldu ve aglamasi huysuzlugu coktu bide atesi 37.5 falan olmuştu baktik patlamis
asyasare Kubrakya kizim 7 ay 1 haftalikken cikardi dislerini. ama huzursuzluk 6. ayda tavan yapmisti. damaklarindan anlamadim ben. hergun bakiyordum ama bir seh yoktu. uykusuzluk el kulaktinsalya artisi el agizdaydi. hirsla eline alsigi seylerle disini kasiyordu. bir sabah uyandik 2 disi de patlamisti. disiniz geliuor olabilir
Butterfly Kubrakya biz hiç bir belirti yaşamadık sadece damağında biraz şişlik vardı bide 10 gün kadar önce böyle sivilce gibi bişey vardı damağının üzerinde , hattda bu yüzden post bile açmıştım
Baltanem Canım bebegim tam 10.aya kadar diş cıkarmadı suan 10 ay 25 günlük alt 2 diş cıktı simdi 3 gündür üst 2 dişte asırı seli akar ates okur isal olur kucak ister agıt olur bide uykulu gibi bunlar benim bebegimde vardı her bebek bi olmaz ama