Humi Merhaba bebegim 5 bucuk aylik gecen bir arkadasim 4. ayda goz kontrolune goturdugunu soyledi rutin bebeklerde olurmus. Sizler goturdunuz mu? Goturmem gerekiyorsa kac aya kadar vaktim var?
GizemZz37 Humi 5 ay 25 gunluguz getirmedim doktor yada saglik ocagindandan istemediler yada muayene yaptırın demediler zaten hastane doktorlari pandemi dolayisiyla acil bi durum olmadikca getirmeyin diyor
Aksumervenur Humi bizim doktorumuz 3.ayında önermişti götürmüştük, bebeğin şaşı olup olmadığına göz retinasına galan baktı doktor benim bildiğim doğduktan itibaren ilk 6 ay sonra 1 yaşta götürülmesi gerektiği
QueenMom__ Humi bizde 3. Ayında götürmüştük canım aynı gün rutin kontrol göz Rota aşısını yaptırmıştım. Göz doktoru 2 yaşında dedi diğer kontrole
Humi GizemZz37 kalca ultrasonu icinde acil degil ama goturmemiz gerekiyor diye mecbur gittik. Goz icinde aynisini soyledir mutlaka goturulmesi gerekiyrmus 🙏
Atomkarinca Sağlık ocagindan istediler dün gittik 2 ay 19 günlük kızım 6 aylikken tekrar gelin dedi dr rutin kontrol
Humi QueenMom__ normal muaynene ediyorlar degilmi Cocuk icin aglamali sizlamali bise degildir herhalde
QueenMom__ Humi yok normal muayene, göz ölçüm aleti var ışıklı bişe ona bakıyor tek sıkıntı damlalı ölçüm yapılıyor oda biraz gözünü yakıyor ona ağlamıştı biraz.
MervEslinArden Humi kalça ultrasonuna gittiğimde doktor bebek seni takip ediyormu dedi ediyorsa iyi bu dedi göz kontrolünede gitmek istersen randevunu al dedi bende almadım covid beni korkutuyor
Ada2020 Humi ben Pandemi dolayısıyla çok gerekmedikçe girmiyorum hastane ve muayeneye , doktoruma sordum 3 yaşına kadar yolu var dedi göz muayenesi
marimon Götürdüm çünkü doktorumuz doğuştan bir görme problemi var mı diye baktırmamızı talep etti herhangi bir şey varsa geç kalmamak için ama zorla değil tabii ki
xbirisi Humi biz de 1. ay kontrolünde götürdük . tekrar 6. ayında götüreceğiz. hatta büyüdüğünde de belli aralıklala diş , göz vs. kontrolüne götürmeyi planlıyoruz