Deletedmom381 Merve08 dis jeli doktorlar hiç önermiyorlar ya, onunnyerine icinde su olup buzluga atabileceginiz dis kaşıyıcılar tavsiye ediliyor, ve karanfil yağı damaklarına yumuşak masaj yapabilirsiniz o da rahatlatıyor
Haylazbaby Merve08 doktora danışmadım fakat genel de pek faydasının olmadığını duydum iki ay öncesinde bende aldım sürdüm pek bi faydası oldu mu bilemedim 🤷♀️ Daha da kullanmadım
Minikpandalarinannesi Merve08 ya geceleri saat başı uyanıyor mu 🥴 ben oğlumda hiç böyle bişey yaşâmadım 2.5 yaşında hiç diş sıkıntımız olmadı ama kafayı yemek üzereyim kızımda 6 aylık oldu 4 gundur gece saat başı uyanıyor
Gizemalix1 Hiç birinin hiccbir yararı yok yani ben görmedim huysuz oldugu gece ageickesici verip diş topları veriyorum yurt dışında satılıyor ordan getirttim sanada tavsiye ederim anında sakinlestirip uyutuyo ve %100 bitkisel ateş cikmamasini sagliyo
Merve08 Minikpandalarinannesi benimki de 3 gündür öyle saat başı uyumuyor elini ağzına götürürken sinirleniyor birde daha 4 aylık alt dış eti beyazlamış
Minikpandalarinannesi Merve08 bızım alt ıkı diş etı beyaz 2 aydır ama bu ay daha fazla huzursuz yaptı saat başı uyanmalar gunduz uyumama ısırıyor elını agzına goturuyor emerken bile 🤦♀️ zombi gibi gezmeye başladım 🤣