Halil Mi robot vacuum mop mu yoksa liectroux c30b mi ikisinin de fiyatı hemen hemen aynı 2200-2300 arasi , kararsız kaldım siz kullanıp memnun kaldınız mı?
iremceren Halil xiaomi mopsuz kullanıyorum allah bulandan razı olsun, elim kolum herşeyim oldu gebeliğimden beri robot süpürge tavsiye ederm bebekle dışarı çıkınca çalıştırıyorum eve gelince mis ❤️
Halil iremceren ne kadara almıştınız birde nerden aldınız intetnetten aldıysanız garantiye göndermek isteseniz nasıl gonderiyorsunuz
[silindi] iremceren silme özelliğine direk geçiyor mu siz mi ayarlıyorsunuz birde boş yerleri siliyor demi halı var mesela açık alanları silsin istiyorum nasıl oluyor
Halil Hunilianne belli bi alan temizleme seçeneği yok haritası karışıkmis yani biraz kafasına göre temizliyormuş 😄 ama çekim gücü xiaomi den iyimis
iremceren Halil mağazadan aldım 2100₺ falandı 1 sene oldu, şu an dolar dolayısı ile fiyat bilmiyorum maalesef
Hunilianne Halil evet xiaomi var bende. Bazen sadece mutfağı süpürüyorum her seferinde bütün evi gezmesi gerekmiyor. O yüzden oda seçmek hatta sanal duvar koyabilmek önemli özellikler
iremceren [silindi] benimki mopsuz silme özelliği yok sadece süpürme satıcı ama halıda silme sorun oluyor demişti yanlş yönlendirmeym bilenden bilgi almanz daha sağlıklı ❤️
Halil Ruya_Mert hangi serisi acaba link paylasabilirmisiniz , uzaktan çalıştırıp istediğin bölgeyi temizlemesi var mı ,birde bildiğim kadarıyla 4 ,5 saat şarj almaları varmış elektrik faturanızda çok fark ediyor mu ????
Ruya_Mert Halil canım ben hepsıburada dan aldım icomi mop vacuum pro benımkı uzaktan calıstırma harıta kaydetme saat belırleme hepsı var
Ruya_Mert Halil hep sarjda enerjısı a fatura daha gelmedı bende yenı aldım 10gun oluyor ama cok memnunum kac kere calıstırdıysam memnun kaldım