Yesim59 Merhaba canım anneler 9. Ay kontrolümüz var ve kan sayım değerlerine bakılacak bu ayda bebeklerimizden kan nasıl alınıyor nasıl damar bulunacak, canı kimbilir nasıl acıyacak aklımda bir sürü soru 🙄
SinyorinA Yesim59 biz daha yeni kan verdik 6.ay kontrolümüzde biraz zor oldu insallah sizinki kolay olur 🥺
Gulfem07 Yesim59 valla çok zor oluyor bizimde çok az kaldı korkuyorum 6.ayda alınmıştı kollarını tuttular çok ağlamıştı acidigindan değil aslında bastirdiklarindan oldu bir de siz kendiniz bulun damar gösterin ordan alsınlar.Ben öyle yaptım bir tane damar çok az belirgindi gösterdim aramayın burda var dedim hemen aldılar.Her noktasını biz biliyoruz sonuçta.
Gulfem07 Yesim59 benimki asi olurkende iğne girdiğinde ağlamıyordu sadece yakan aşılarda ağlamıştı kan aldırmak çok zor ya şimdiden psikolojim bozuluyor.
Nako Bizim doktorumuz kan tahlillerini 1yasta yapacağız dedi şimdi 8bucuk aylığız ama şimdiden sancısı tuttu beni
Asaf2020 Yesim59 bugün sabah aşısı vardı gittik parmak ucuna ince bir iğne batırıp kanı damlattı küçük bir aletle kan değeri 10 çıktı biraz düşük dedi bende kan alırlar vs diye düşündüm ama böyle yaptı bugün yaşında tekrar tüm tahlilleri yapılır dedi
aynuruygar 9 aylıkken yaptırdım sağlık ocağında kolundan aldılar kanı hiç aglamadi aşısında aglamadi.cok rahat geçirdik kan alırken sevdiği şarkıyı söyledim ben dikkatini dağıttım anlamadı bile şükürler olsun darısı size