izmirliannee Busrammesut her gece ayniyiz 8 aydir alistim artik uyumuyorum😂😂😂 uyku benim icin ihtiyac degil keyif meselesi oldu 😅
Bulutbey Busrammesut saat 5trn beri (şu an 06.40) uyumamak için direniyor. Gözünü övüyor delii esniyor tam şimdi dalacak diyorum kalkmaya çalışıyor. Allahım ağlıycam 🥺🥺
Busrammesut izmirliannee benimki de 2 3 gecedir emip uyuyodu bugün ne derdi varsa karnı tok altı temiz uykuya dalamiyo 5 ayligiz 😏
Busrammesut anne15 benimkide bugün gündüz çok uyudu galiba ondan böyle yarim saatte 40 dakika da en fazla 1 saatte uyandı 3 e kadar sonra tamamen uyandı şimdi uyudu bakalım yatırınca uyanmazsa 😏
anne15 Busrammesut sabaha kadar saatbası kalktık valla sabah sinir krizi gecirdim artık bu kadar yapmazdı 😒
Duyguseli 11 ayligiz yaklasik 3 haftadir surekli uyaniyo oysa ne kadar rahattim bi defa kalkardi sadece su saat oldu hala uyuyamadim insallah gecici bi surectir diye dua ediyorum 🤲🏻😣
Busrammesut Duyguseli o zamanda bile kalkıyorlar mi ya ben ataktan falan diye düşünüyodum üzdün şimdi 😂
Busrammesut Duyguseli habire biseyler yiyorum bende uyumadıkça kendi kendine oynuyo gündüzler çuvala girmis gibi 😂
morsevenanne Busrammesut al benden de o kadar saat 4 te uyandı emzirdim yerine koyuyorum ağlıyor alıyorum tekrar sallıyorum yok yine aynı
Busrammesut morsevenanne ben saldım artık herşeyi yaptim uyumuyo eşim gelir birazdan isten az da o uğraşsın 😂
morsevenanne Busrammesut benim eşimde salladı biraz gitti mecbur işine 😐 sanki bugün böyle geçecek gibi uykusuz