Princesmother Oglum 6 ay 23 gunluk.az once corba yedirirken dislerinin sesi geldi baktim cikmislr 😃 cok mutlu oldum 😍😍😍
Denizmelisa Princesmother ya çok merak ediyorum hiç şişme falan olmamışmıydı öyle birandamı çıkıyor 🙈 7 aylık kızım hergün kontrol ediyorum. Üstten mü çıktı? Alttan mı?
Princesmother ozdenarda bunu sadece 1 gece ateslenmeyle atlattik ama bakalim devami nasil olck insallah🙈
ozdenarda Princesmother oda kolaycacik çıkar inşallah bizim birincisi çıktı bı baktım ikincisi geliyor arada bir hafta kadar zaman vardı geçen doktora sordum dis ateşi en fazla 38 olurmuş
Princesmother ozdenarda bizimde oyleydi.1 gece ateslendi sadece onuda fitil 've ilik banyoyla hallettik cok sukur.
Princesmother Denizmelisa dis etlerimiz sismisti.dis eti iyice incelmisti dislerimizin yapisida iyice belirginlesmeye baslamisti.bugun sabah farkettik cikmis 😊 alt dislerimiz cikti bu arada.
Denizmelisa Princesmother teşekkür ederim 😊 ben sanıyorum ki diş etleri böyle genişleyip şişecek sanıyordum ama siz incelmişti diyorsunuz. Sorun bende mi acaba😂
Princesmother Denizmelisa olusmaya baslayinca tam olarak ne demek istedigimi tam anlicksiniz.tecrubesiz oldugumuz icin ilk etapta neyle karsilasacagimizi bilmiyoruz tabiki 😊
Denizmelisa Princesmother kesinlikle 😊 şuan 4 gözle bekliyorum. 2 gündür huysuzluk uykusuzluk hep bagırmalar var belki ondandır diyorum
Princesmother Alyask huysuzlugilumuz yoktu.4-5 gun once sadece 1 defa atesimiz oldu o kadar.disetlerimiz sismisti bi iste.
Alyask Princesmother hafıf atlatmışsınız masallah kuzucuga 🧿 benımde en çok korktuğum şey diş dönemi ıns bızde hafif atlatırız sızın gıbı
Omurbuglem Princesmother hayırlısuyla zahmetsiz şekilde hepsini tamamlar inş cnm:) bnde bugun farkettm dişinin üstünde beyazlık var üstten bakınca gözküo alt dişi ne zmn patlar acaba ya 1 haftayı flan geçer mi 6 ay 10 gnlügüz
Princesmother Omurbuglem bizimde oyle belirginlesti ama 1 ayi buldu çıkması.tabi bebekten bebege değişir