zekiyekozak3 54 günlük kolik bebeğim var neler yapabilirim şurupların damlanın faydası olmuyor sakinleşmiyor geceleri sürekli ağlıyor neler yaptınız öneriniz var mı
Ozzey zekiyekozak3 ben yaklaşık iki ay boyunca gogsumden hiç ayırmadim. Kokumla sakinlesiyordu. Sonra normale dönüyor.
CigdeminMevasi zekiyekozak3 benm kızımda kolik şuan 2 ay 20 günlük daha yeni yeni sakinleşmeye başladı buzamna kadar hep kucağımdaydı ve sürekli memedeydi felakt gazlıydı🤦🏼♀️ Gerçi gaz hala devam ediyor ama doğru damlayı buldk artk sorun yaşamıyoruz
Buseyts zekiyekozak3 banyo yaptırmak,düzenli gaz damlası kullanmak,kucak ve gece ağlamasın uyusun istiyosanız kesinlikle yarım kundak benim oğlum da kolik bi bebekti 3 ay boyunca yarım kundak sayesinde uyuttum asla uyumaz uyutmazdı çok işine yarıycak☺️👍🏼
04072020 Merhaba her kolik bebek aynısında susmuyor yaşamış biri olarak kimisi arabasında susuyor kimisi fon makınası elektrikli süpürge sesiyle susuyor kimi bebek emerek sakinleşiyor bunu denedikçe öğrenebilirsiniz. Ama 3 ayda geciyor. Sadace birazcık sabır. Kolay gelsin.